Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu mimarinın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Binalarda belli standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

"Buradaki tadilat, inşaat mahdutr ve bu sorunlerde 'sıhhat ve emniyet niyetı' dediğimiz bir tasavvur vardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar Yangın Kapısı ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara şayan halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek muamele adımları çoğunlukla şunları kucakerir:

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en makul fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page